Kocasinan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Kocasinan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kocasinan Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti il...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kocasinan Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıda, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında sunum yapıldı.

Belediye olarak yapılan çalışmaların bir çok belediyeye örnek olduğunu anımsatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha iyi projeler için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.

Teknolojik imkanlarla vatandaşlara daha kaliteli hizmet verdiklerini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimden beri AK Parti Kocasinan İlçe Başkanımız Muammer Kılıç ile birlikte mahalle mahalle gezerek, vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Öncelik olarak vatandaşlarımızın beklentisini yerine getirmektir. Bizler vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirirken bir yandan da yeni ve farklı projeleri hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetlere imza attık. Bunlardan biri olan Sosyal Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Ayrıca ikinci el marketimizde ihtiyaç fazlası ürünleri toplayarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırma noktasında köprü vazifesi görüyoruz. Her iki merkez ile Kocasinan sakinlerimize hizmet ulaştırmanın huzurunu yaşıyoruz."

Programa, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler