KMÜ'de geleneksel 'Birimler Arası Spor Oyunları' Rektör Ak'ın vuruşuyla başladı

KMÜ'de geleneksel 'Birimler Arası Spor Oyunları' Rektör Ak'ın vuruşuyla başladı

KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Bilimleri Fakültesi iş birliğinde düzenlenen geleneksel 'Birimler Arası Spor Oyunları' Rektör Prof. Dr. Namık Ak'ın vuruşuyla start aldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Bilimleri Fakültesi iş birliğinde düzenlenen geleneksel 'Birimler Arası Spor Oyunları' Rektör Prof. Dr. Namık Ak'ın katılımı ve ilk vuruşuyla başladı.

2021-2022 Akademik Yılı Birimler Arası Güz Dönemi Spor Oyunları açılış törenine Rektör Namık Ak, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Cahit Suci ve sporcular katıldı.

Spor oyunlarının başlama vuruşunu yapan Rektör Namık Ak şunları söyledi: "Üniversitemiz bünyesinde her yıl düzenlenen spor oyunları personelimiz ve öğrencilerimizin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesine büyük katkı sağlayacaktır. Gerçekleştirilecek olan tüm oyunlar sosyal ve fiziki gelişim açısından da büyük önem arz ediyor. Bu vesile ile ‘2021-2022 Akademik Yılı Birimler Arası Güz Dönemi Spor Oyunları’na katılan sporcularımızı tebrik ediyor, sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum."

Üniversite Spor Tesisleri bünyesindeki halı sahada Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi ile İslami İlimler Fakültesi tarafından oluşturulan takımların futbol maçıyla başlayan müsabakalar basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi ve satranç karşılaşmalarıyla devam edecek.

Müsabakalara ilişkin karşılaşma takvimine https://sporsenlikleri.kmu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

km.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.