Kızılırmak’ta kaybolan gencin cesedine Konya dalgıç ekipleri ulaştı

Nevşehir'in Avanos ilçesinde serinlemek için Kızılırmak'a girdikten sonra kaybolan 28 yaşındaki gencin cansız bedenine Konya'dan giden dalgıç polis ekipleri ulaştı.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde piknik için gittikleri bölgede serinlemek için Kızılırmak'a girdikten sonra kaybolan yabancı uyruklu gencin cesedini Konya'dan giden dalgıç polisleri buldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Avanos'a bağlı Püsküllü mevkiinde meydana geldi. Yabancı uyruklu aile, piknik yapmak için ilçeye bağlı Püsküllü mevkiine gitti. Serinlemek için Kızılırmak'a giren 2 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Şahısların yakınları bir kişiyi ırmaktan çıkarmayı başarırken, diğer kişi ise gözden kayboldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık, AFAD, itfaiye ve Avanos Belediyesi zabıta ekipleri sevk edildi. Irmakta kaybolan 28 yaşındaki Sayed Mehdi Hoesini'yi arama çalışması başlatıldı. Konya'dan gelen dalgıç polis ekipleri, kaybolan gencin cansız bedenine ulaşarak ırmaktan çıkarttı.

Irmakta boğulan gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.