Kızılelma Derneği üyeleri Kabakçı Konağı’nda buluştu

Kızılelma Derneği üyeleri Kabakçı Konağı’nda buluştu

Kızıl Elma Kadın ve Gençlik Çocuk Kültür Edebiyat ve Eğitim Derneği üyeleri, Kabakçı Konağı'nda gerçekleştirilen kültür sanat etkinliğinde bir...

Kızıl Elma Kadın ve Gençlik Çocuk Kültür Edebiyat ve Eğitim Derneği üyeleri, Kabakçı Konağı'nda gerçekleştirilen kültür sanat etkinliğinde bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl Gazeteci Yasemin Meydan tarafından kurulan derneğin üyeleri, her ayın ilk haftası gerçekleştirilen sanat etkinliğinde buluşuyor. Hamamönü'nde bulunan tarihi Kabakçı Konağı'nda gerçekleştirilen etkinlik, şiirler ve türkülerle süsleniyor. Derneğin kültür sanat alanındaki eğitimsiz boşluğu doldurmak için kurulduğunu belirten Başkan Yasemin Meydan, "Derneğimiz 102 tane akademisyenden kurulu ve içerisinde kültür, sanat, edebiyat, gazete, televizyon alanlarında uzman kişiler var. Her ayın ilk haftasında Kabakçı Konağı'nda kültür sanat etkinlikleri yapıyoruz. 27-30 Ekim'de Azerbaycan'da olacağız. Orada oğuzların buluşması Türk Dünyası Kültür Sanat Edebiyat Çalıştayı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Betül Özkaya ise, "Biz sevgiyi, saygıyı ve kültür sanatı bir arada tutmaya çalışıyoruz. Kimsenin kimseyi kırmadığı bir dünya istiyoruz. Bu konudaki desteklerimizi Kızılelma altında toplamak istiyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.