Kız çocuğunu alıkoyup yaralayan zanlı gözaltına alındı

Kız çocuğunu alıkoyup yaralayan zanlı gözaltına alındı

Eyüp Sultan Camisi avlusunda, annesinin yanındaki çocuğu bıçakla alıkoyup yaralayan madde bağımlısı gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Eyüp'te, annesinin yanındaki kız çocuğunu bıçak tehdidiyle alıkoyup yaralayan madde bağımlısı zanlı gözaltına alındı.

Eyüp Sultan Camisi avlusunda annesi Hüsne Dere ile alışveriş yapan 4 yaşındaki Sevginur, avluda madde bağımlısı bir kişi tarafından bıçakla alıkonuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine polis ekipleri geldi.

Vatandaşların zanlıyı ikna etmeye çalıştığı sırada madde bağımlısı kişi çocuğu alnından ve yüzünden bıçakla yaraladı. Bu sırada polisin müdahalesi sonucu zanlı gözaltına alınarak Eyüp Polis Merkezine götürüldü.

Rehine kız çocuğu ise olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Eyüp Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sevginur'un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Anne Dere, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cuma günü ve havanın güzel olması nedeniyle kızını yanına alarak alışveriş yaptıkları sırada, elinde bıçak bulunan tanımadığı bir kişinin yanına gelerek kızını kaçırdığını anlattı.

Panikleyip ne yapacağını şaşırdığını ifade eden Dere, "Çok şükür ki olayı gören esnaf ve vatandaşların gayreti sonucu çocuğumu Allah korudu. Bizler bu kişiyi ikna etmeye çalışırken, kızımı yüzünden bıçakladı. Polisin gelmesiyle kızım bu cani kişiden kurtuldu. Ne yapacağımızı şaşırdık. İstanbul'da gündüz gözüyle yaşadığımız olaya bakın. Bir daha umarım kimsenin çocuğu bu üzücü olayı yaşamaz." diye konuştu.

Gözaltına alınan madde bağımlısı zanlının çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :