Kırşehir'de emniyetten bayram öncesi uyarılar

Kırşehir'de emniyetten bayram öncesi uyarılar

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde sahte para ve dolandırıcılara...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde sahte para ve dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, hayvan pazarında kurban satıcıları ve alıcılarına yönelik hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkat olunması gerektiği uyarısı yaptı.

Hayvan hırsızlığı, sahte para, yankesicilik, dolandırıcılık olaylarıyla ilgili mağdur olunmaması için hassasiyet gösterilmesi gerekiyor.

Huzurlu ve güvenli bir şekilde kurbanlık alınması ve herhangi bir olayla karşılaşılıp mağduriyet yaşanmaması için hayvan pazarında satışların başlamasıyla birlikte polis ekipleriyle gerekli emniyet tedbirleri alındı.

Kötü niyetli kişilerin hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık ve sahte para vermelerini önlemek için bilgilendirmeler yapılarak vatandaşlara bilinçlenmeleri yönünde broşürler dağıtıldı.

Hayvan alış ve satışları sırasında kalabalık alanlarda daha dikkatli olunması gerekiyor.

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşıldığında da emniyet ekiplerine haber verilmesi istendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :