Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün veda ziyaretleri

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün veda ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, emeklilik dilekçesinin kabul edilmesinin ardından kentte veda ziyaretlerine devam ediyor. Valilikten yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, emeklilik dilekçesinin kabul edilmesinin ardından kentte veda ziyaretlerine devam ediyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, Kırşehir Huzurevi ve Fatma Bacı Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile vedalaşan Şentürk, ardından Fatma Bacı Sevgi Evlerinde kimsesiz çocuklarla bir araya geldi, çocuklara hediye dağıttı.

Ziyaretleri sırasında konuşan Şentürk, görevi süresince huzurevi sakinleri ve kimsesiz çocuklarla sık sık bir araya gelerek onları mutlu etmek için yoğun çaba sergilediklerini aktardı.

Huzurevinde kalan yaşlıları ve devletin koruması altındaki çocukları mutlu ve huzurlu görmenin paha biçilemez bir duygu olduğunu ifade eden Şentürk, şunları kaydetti:

"Ben ve eşim Sevim Hanım, düzenlenen programlarda, kurumlara yaptığımız ziyaretlerde huzurevi sakinleri ve kimsesiz çocuklarla sürekli bir araya geldik. Kendilerinin bizleri çok sevdiğine şahit olduk, biz de onları çok sevdik. Yaşlılarımızın yüzlerini gülerken görmek bizleri de sevindirdi. Devletimizin koruması altındaki çocuklarımızı da kendi çocuklarımızdan ayrı tutmadık. Emekliliğimden dolayı Kırşehir’den ayrılıyorum, haklarınızı helal etmenizi temenni ediyorum."

Vali Şentürk, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yılmaz Zengin ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arif Kılıç'a da veda ziyaretinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :