Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci:

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci:

"Kırşehir’in geleceği için elimizi taşın altına koyduk"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, cadde ve sokakların alt ve üst yapıları ile kentin geleceği için taşın altına ellerini koyduklarını belirtti.

Başkan Bahçeci, yaptığı açıklamada, kent merkezinde hayata geçirdikleri alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapıdaki faaliyetlerin devam ettiğini vurguladı.

Ana caddelerin çift yönlü trafiğe açılmasının ardından kaldırım, peyzaj ve bisiklet yolu çalışmalarına hız verildiğini ifade eden Bahçeci, Ankara, Terme, Atatürk, Lise caddelerinde modern üst yapı yöntemlerinin uygulandığını dile getirdi.

Alt yapısı yenilenen caddelerde kaliteli, Avrupa standartlarında asfalt, bisiklet yolları, peyzaj ve kaldırımların yapımının devam ettiğini anlatan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Alt yapı çalışmalarımız bitti. Hızlı bir şekilde üst yapıya geçtik. Caddelerde eski olan ne varsa kaldıracağız. Bölgede çok yoğun bir tempoda çalışılıyor. Caddelerimizde çalışmalarımız bittiğinde Kırşehir’in en nezih, en güzel caddelerinden birisi haline gelecek. Avrupa standartlarında asfaltlama yapıyoruz. Çalışmalar sırasına sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah alt yapısı tamamlanan bölgelerde 40-50 yıl daha alt yapı inşaatı görmeyecek. Kırşehir’in geleceği için elimizi taşın altına koyduk."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :