Kırmızı kategorideki Aksaray'da Vali Aydoğdu pazarda hem alışveriş hem uyarı yaptı

Kırmızı kategorideki Aksaray'da Vali Aydoğdu pazarda hem alışveriş hem uyarı yaptı

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan risk haritasında 'çok yüksek riskli' kırmızı kategoride yer alan Aksaray’da Vali Hamza Aydoğdu Salı Pazarı esnafından hem alışveriş yaptı hem de uyarılarda bulundu

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan korona tablosunda 'çok yüksek riskli' kırmızı kategoride yer alan Aksaray’da Vali Hamza Aydoğdu Salı Pazarı esnafından hem alışveriş yaptı hem de uyarılarda bulundu.

Resim

Aksaray’da Valisi Hamza Aydoğdu "Tedbirleri arttıran belediye yetkililerine, kurallara uyan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sabırla ve özenle güzel günlere" dedi.

Resim

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, halkla el ele birlik ve beraberlik içerisinde etkin bir mücadele sergilendiğini belirterek, kent genelinde valilik başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların sahada geniş kapsamlı tedbir ve önlemler aldığını söyledi.

Resim

Vali Aydoğdu, vatandaşların kurallara uyduğunu, sağduyulu bir şekilde herkesin birbirine yardımcı olduğunu belirterek, tüm Aksaray halkına teşekkür etti.

Resim

Vali Aydoğdu pazar esnafıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.