Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil: "Bu tür hain saldırılar ülkemizin, birlik ve beraberliğini bozamayacaktır"

TBMM (AA) - Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırının demokrasiyi hedef aldığını vurgulayarak, bu tür hain saldırıların Türkiye'nin birlik, beraberliğini bozamayacağını belirtti.

Pakdil, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçiş güzergahında meydana gelen saldırıyı nefretle kınadığını ve lanetlediğini ifade etti.

Bu saldırının, doğrudan demokrasiyi hedef aldığına dikkati çeken Pakdil, bu tür hain saldırıların Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurguladı. Pakdil, bu alçakça saldırıyı gerçekleştiren hainlerin asla başarılı olamayacağına işaret etti.

Hain saldırıda şehit düşen askere Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralanan askerlere acil şifa dileyen Pakdil, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve konvoyunda yer alanlar ile tüm CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadesini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :