Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

AK Parti Konak Kadın Kolları üyelerince yapılan basın açıklamasında Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri kınandı

İZMİR (AA) - AK Parti Konak Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan AK Parti Konak Kadın Kolları üyeleri, Kılıçdaroğlu'nu eleştiren pankartlar taşıdı.

AK Parti Konak Kadın Kolları İlçe Başkanı Seyran Yıldız Karahanlar, Kılıçdaroğlu'nun kadınları aşağılayan bir tavır ile bir kadına hakaret ettiğini, bu sözlerin ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken kendi ahlak anlayışını ortaya döktüğünü kaydeden Karahanlar, "Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, her kesimden kadını bu çirkin ve kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Bu toprakların kadınları, maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. İzmirlilerin oylarıyla o koltukta oturan Kılıçdaroğlu'nu İzmir'de istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :