KidZania İstanbul’a Leadership in Sales Awards’tan 100. Yıl Liderlik Ödülü

KidZania İstanbul’a Leadership in Sales Awards’tan 100. Yıl Liderlik Ödülü

Leadership in Sales Awards (LiSA) 2023 kapsamında, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel Türkiye'nin önde gelen markalarının sosyal sorumluluk projelerine...

Leadership in Sales Awards (LiSA) 2023 kapsamında, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel Türkiye'nin önde gelen markalarının sosyal sorumluluk projelerine liderlik yapan isimlerin ödüllendirildiği özel bir bölüm de yer aldı. KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Ebru Timur, bu yıla özel verilen 100. Yıl Liderlik Ödülü'nü kazandı.

Sales Network tarafından düzenlenen Leadership in Sales Awards (LiSA) kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak 100. Yıl Liderlik Ödülleri verildi. Türkiye'nin önde gelen markalarının yöneticileri; gençler, kadınlar, çocuklar, iklim ve çevre, deprem gibi sosyal sorumluluk projelerine liderlik yapan isimlerin ödüllendirildiği gecede KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Ebru Timur, 100. Yıl Liderlik Ödülü'ne layık görüldü.

Alınan ödülü değerlendiren KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Ebru Timur: "Leadership in Sales Awards (LiSA)'da Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak 100. Yıl Liderlik Ödülü'ne layık görüldüğüm için gururluyum. KidZania İstanbul olarak daha iyi bir dünya için çalışıyoruz. Liderlik ettiğim, sürdürülebilirliğe kendini adamış KidZania İstanbul ekibi ve şehrimize hayat veren amaç ortağımız markalarla çocuklara eğlenirken öğrenme fırsatı sunmak için çalışıyoruz. Geliştirdiğimiz projelerde, bugünün çocukları, yarının yetişkini olan bireylerin eşit, özgür ve yaşanabilir bir dünyaya kavuşmasını hayal ediyoruz. Bugün bu ödülü almamda benimle aynı hayali paylaşan ve gerçek kılınmasına katkı sunan herkese teşekkür ederim."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.