Kent Ormanı'nda Hıdırellez coşkusu

Kent Ormanı'nda Hıdırellez coşkusu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliği, Turgay Başyayla’nın türküleriyle Kent Ormanı’nda yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez Şenliği Büyükşehir Belediyesi Kent Ormanı'nda yapıldı.

Emeklilerin ve ev hanımlarının katıldığı şenlikler Mehter Takımı, Ersin Baran, Yaman konserleri ve pilav ikramı ile başladı. Şenliklere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kent Ormanı’na 2 milyon YTL’den fazla para harcadıklarını belirterek, yeni oluşturulan göletin ve doğal oturma alanlarının Konyalıların hizmetine sunulduğunu ifade etti.

 

Hıdırellez Şenlikleri’ndeki çeşitli etkinlerin insanların kaynaşmasına neden olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, baharın müjdecisi olan Hıdırellez’in hayırlı olmasını diledi.

 

 

TURGAY BAŞYAYLA KONSERİ

 

Konuşmanın ardından, binlerce kişinin alkışları arasında sahneye gelen ünlü sanatçı Turgay Başyayla, türkülerini hayranları ile paylaştı. Hem yeni kasetinden örnekler sunan ve hayranlarının isteklerini seslendiren ünlü sanatçı, dansları ile de izleyenlerden alkış aldı.

 

Hıdırellez Şenlikleri için Kent Ormanı’na gelenler hem piknik yapmanın, hem de şarkılarla eğlenmenin zevkini yaşadılar.

Büyüklerin konser dinlediği şenlikte, küçükler de uçurtma uçurarak eğlendi.

Memleket