Kemiklere Zade Vital’den çifte destek

Kemiklere Zade Vital’den çifte destek

Kemik sağlına destek olan D ve K vitaminleri Zade Vital tarafından üretilen D3+K2 iceren kapsüller eczanelerde satışa sunuldu

En sık görülen metabolik kemik hastalığı olan osteoporoz düşük kemik kütlesi ve kemik mikro yapısının bozulması sonucu kemik kırılganlığının ve kırık olasılığının artması ile karakterize bir iskelet sistemi sorunu olarak ortaya çıkıyor. 50 yaşın üzerinde her üç kadından birinde ve 5 erkekten birinde görülüyor.  insanlarda kemilerin güclendirilmesi için Zade Vital tarafından üretilen  D3+K2 kapsülleri eczanelerde satışa sunuldu.

ZADE VİTAL’DEN KAPSÜL

Sağlıklı kemik oluşumunda önemli olan D ve K vitaminleri olarak biliniyor. D vitamininin rolü, alınan gıdalardaki kalsiyumun bağırsaklardan emilimini artırıyor. K vitamini ise kalsiyumun kemiğe yerleşimine yardımcı oluyor. D ve K vitaminin birlikte kullanımı, kalsiyumun olması gerektiği gibi kemiklerde birikmesini ve sağlıklı kemik oluşumunu desteklerken, damarlarda ve diğer yumuşak dokularda kalsiyum birikimine engel oluyor. Zade Vital’dan yapılan açıklamada, “Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital, dünyanın en zengin ürün serisine yenilerini eklemekte ve GMP standartlarında ürettiği, sektöre fark katan yeni ürünlerini eczaneler aracılığı ile toplumla buluşturarak insan sağlığına değer katmaya devam etmektedir” denildi. Zade Vital D3+K2’de taşıyıcı olarak naturel sızma zeytinyağı kullanıldığından emilim kolaylaştırıyor ve koruyucu BHA ve BHT içeriyor.

kemiklere-zade-vital’den--(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler