Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu Kayseri'de yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Hastaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu Kayseri'de yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Hastaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef aldığını belirtti.

"Kayseri’de askerlerimize gerçekleştirilen bu alçakça saldırıyı yapanları ve arkasındaki karanlık güçleri nefretle kınıyorum” ifadesini kullanan Hastaoğlu, saldırı sonrası birçok ailenin ocağına ateş düştüğünü aktardı.

Terör eyleminde yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaştığını belirten Hastaoğlu, "Saldırıların amacı ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yöneliktir. Şerden, kandan ve kaostan beslenen bu hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizin neresinde olursa olsun huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kayseri’deki askerlerimizi ve sivilleri hedef alan hain saldırıyı nefretle kınıyor, milletimize baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bu tür hain saldırılara cevabın birlik ve beraberlik olacağını vurgulayan Abdulkadir Hastaoğlu, milletini ve devletini seven herkesin sağduyulu davranması gerektiğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :