Kayseri'deki korkunç kazada Konya'da oturan bir aile yok oldu

Kayseri'deki korkunç kazada Konya'da oturan bir aile yok oldu

Kayseri'nin Develi İlçesi ile Adana'nın Tufanbeyli ilçesi arasındaki Bakırdağı mevkiinde, hafif ticari aracın şerit ihlali yapması sonucu otomobille kafa kafaya çarpıştığı kazada aynı aileden 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza Kayseri-Adana yolunun Develi Tufanbeyli ilçeleri arasındaki Bakırdağı mevkiinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Kayseri'den Tufanbeyli yönüne giden Adem Öztürk yönetimindeki 38 BD 288 plakalı hafif ticari araç, şerit ihlali sonucu karşı yönden gelen Alim Aydın yönetimindeki 42 BTR 59 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Karayolunun kan gölüne döndüğü kazadan sonra hafif ticari araçta yangın çıkarken, otomobilde bulunanlar ise sıkıştı.

kayseri-de-korkunc-kaza-5-kisi-hayatini-kaybetti-7584141_7488_m.jpg

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİLERİN İSİMLERİ

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kazada Konya'da oturan ve otomobilde sıkışan aynı aileden sürücü Alim Aydın (36), Osman Aydın (9), Adem Aydın (22), Zeynep Aydın (13) ve Hatice Aydın (31) olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer araç sürücüsü Adem Öztürk ise yaralandı. Otomobilde yaşamını yitirenler itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartıldı.

kayseri-de-korkunc-kaza-5-kisi-hayatini-kaybetti-7584141_8290_m.jpg

KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştu. Karayolu temizlendikten sonra ulaşım normale dönerken kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

iha

Etiketler :