Kayseri'de TDP'den çocuklara yüzme kursu

Kayseri'de TDP'den çocuklara yüzme kursu

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Genç Bakışlar Mutlu Yüzler...

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Genç Bakışlar Mutlu Yüzler Projesi kapsamında 40 çocuk yüzme öğrendi.

Kent genelindeki belirli mahallelerden polislerin tespit ettiği yüzme bilmeyen 16-18 yaş arasındaki 20 erkek ve 20 kız çocuğa 2 ay boyunca yüzme antrenörleri tarafından eğitim verildi.

Yüzme eğitimini tamamlayan çocuklara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan olimpik havuzda sertifika verildi.

Programda konuşan TDP Şube Müdürü Özcan Erdoğdu, çocuklar güldüğü zaman kendilerinin daha mutlu olduklarını belirtti.

Şube olarak, gençler için birçok proje hazırladıklarını belirten Erdoğdu, "En önemli faaliyetlerimizden biri yüzme kursuydu. Projemiz bu sene için sona erdi. Gelecek sene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün katkılarıyla daha kapsamlı hale gelecektir. Tarihle ilgili farkındalığın artırılması ve sporun yaşam biçimi olarak benimsenmesi için çalışmalarımız devam edecek. Yakın zamanda değerlendirme toplantıları yapıp 2019 yılına hazır halde gireceğiz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :