Kayseri'de koronavirüs karantinasından kaçan kişiden ilginç savunma

Kayseri'de koronavirüs karantinasından kaçan kişiden ilginç savunma

Dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanı öldüren yüzbinlerce insanın yakalandığı koronavirüs salgınının ciddiye alınmaması yüzlerin asılmasına neden oluyor. Kayseri'de yaşanan olay ise duyanları kızdırıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamalarla birlikte Türkiye'de hangi ilde ne kadar koronavirüs vakası ve can kaybı olduğu resmi olarak ortaya çıktı.

Türkiye'nin her ilinde olduğu ortaya çıkan koronavirüse karşı Kayseri'de yaşanan olay ise pes doğrusu dedirtti.

Kayseri'de koronavirüs şüphesiyle bir süredir karantinada bulunduğu hastaneden izinsiz ayrıldığı iddia edilen şüpheli evinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süre önce karantinaya alınan 44 yaşındaki A.A'nın, odasında bulunamaması üzerine hastane çalışanları durumu polise bildirdi.

Kaçan şahsı yakalamak için harekete geçen polisler A.A'nın yakalanması için evinde ve akrabalarının ikametlerinde tedbir aldı.

A.A'nın Kayseri kent merkezindeki evinde saklandığını tespit eden güvenlik güçleri, şahsı hastaneye gitmesi için ikna etmeye çalıştı. A.A, polislere "Ben, çay ve sigara içemedim o yüzden kaçtım." dedi.

Polislerin kıskırdığı şahıs sağlık görevlilerinin eşliğinde karantinaya kaldığı yerden devam edecek.

Etiketler :