Kayseri de yangına teslim oldu! Korkunç görüntüler

Kayseri de yangına teslim oldu! Korkunç görüntüler

Antalya'daki yangın devam ederken bir yangın haberi de Kayseri'den geldi. Edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde çıkan orman yangını, ekipler tarafından söndürülmeye çalışılıyor.

Türkiye yangınlarla mücadelesini sürdürüyor. Antalya'da devam eden orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bunun yanı sıra Hatay'da başlayan yangın söndürüldü ve soğutma çalışmaları yapılıyor.

Yine Antalya'nın Alanya ilçesinde bazı mahallelerde çıkan yangınlar da söndürülürken Kayseri'den de bir yangın haberi geldi.

Kapuzbaşı ve Ulupınar mahalleleri arasındaki ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri görenler, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Yahyalı Orman Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ormanlık alana gelen ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Ekiplerin yangını söndürme çalışması sürüyor. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı. Yangının yerleşim alanlarına da ilerlediği görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.