Katiller bulundu Osman Büyükşen isyan etti

Katiller bulundu Osman Büyükşen isyan etti

Konya'da işlenen Metin ve Necla Büyükşen'i katleden şahıslar 3 yıl sonra tespit edildi. Bu gelişmenin ardından ailenin küçük oğlu Osman Büyükşen isyan etti.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın öncülüğünde Metin ve Necla Büyükşen'in cinayet dosyası yeniden ele alındı.

JASAT bünyesinde oluşturulan 10 kişilik özel ekip 13 Temmuz günü İsmil Mahallesi'ndeki birçok adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

Yeniden başlatılan soruşturmada çiftin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından yanlışla vuruldukları ortaya çıktı.

Olayı azmettiren isimler ise Abdullah Başdemir ile Esra Taş oldukları belirlendi. Öte yandan olaya İsmil'den 2 kişinin de yardım ettiği gerekçesiyle tutuklandığı öğrenildi.

OSMAN BÜYÜKŞEN İSYAN ETTİ

Gelişmelerin ardından bir paylaşım yaparak "Anne ve babamın katilleri bugün itibariyle tespit edilmiş olup, olaydaki belirsizlik büyük ölçüde giderilmiştir. Kar maskeli katil başka birilerini öldürecek iken yanlış adres nedeniyle anne ve babamın ölümüne sebep olmuştur. Kardeşlerim bu olayda masumdur. Saygıyla duyurulur" cümlelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın altına yorum yapanlara isyan eden Osman Büyükşen şu cümleleri kullandı:

1) Ben bir inanıp-inanmama meselesini paylaşmadım. Jandarma ve Savcılığımızın uzun süren teknik araştırma-incelemesi sonunda itiraf ile nihayete erdirilmiş bir TESBİTİ paylaştım. Bana inanıyor musun diye sormanın anlamı nedir?

2) Yazdığınız söylediğiniz sözlere lütfen dikkat edin. Karşınızda anne babasını kaybetmiş, yapılacak her şeyi çekinmeden yapmış ve ekranda rezil olma pahasına tüm riskleri göze alarak sesini duyurmaya çalışmış, çaresizce şüphe duyduğu kardeşlerini ortaya atabilmiş bir insan var.

3) Konuyla ilgili bilgileriniz yeterli olmadan, önceki program bilgilerine bakarak kafanızda oluşturduğunuz senaryoya uymadı diye hakaret edemezsiniz. Hayırlı birşey söylemeyecek iseniz hakaret de etmeyin. Ne yaşadığımı ben bilirim, siz değil.

4) Kimse benim anne baba sevgimi tartışmaya açmasın! Hakaret içerikli yazıların, sözlerin, videoların kişiyi bağladığını ve bunun da hukuki karşılığı olabileceğini bilerek yorum yaparsanız sevinirim. Bırakın anne babamın acısını yaşayım. Lütfen...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.