Kastamonu Belediyespor, Brühl maçlarına hazır

Kastamonu Belediyespor, Brühl maçlarına hazır

- EHF Kupası birinci ön eleme turunda İsviçre ekibi Brühl ile karşılaşacak Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı- Antrenör Hakan Günal:"Sporcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum"


KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda İsviçre temsilcisi Brühl ile yapacağı maçların hazırlıklarını tamamladı.

EHF Kupası birinci ön eleme turunda yarın ve 16 Eylül Pazar günü İsviçre'nin Brühl takımı ile Kastamonu'da iki maç yapacak Kastamonu Belediyespor, Atatürk Spor Salonu'nda sürdürdüğü hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sonlandırdı.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçlara hazır olduklarını söyledi.

İki önemli oyuncusunun Brühl karşısında forma giyemeyeceğini belirten Günal, "Yarın sahaya ne yazık ki Aslı ve Yasemin'den yoksun çıkacağız. Toplamda kalecilerle birlikte 12 kişiyiz." diye konuştu.

Sporcularının bugüne kadar canla başla mücadele ettiğini aktaran Günal, "Yarın ve sonraki günkü maçta da sporcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Hakan Günal, taraftarın desteği ve sporcuların mücadelesiyle turu geçeceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :