Karısı ve kızını bıçaklayarak öldüren kişinin intihar etmesi

Karısı ve kızını bıçaklayarak öldüren kişinin intihar etmesi

İzmir'in Bornova ilçesinde kocası tarafından öldürülen anne ile 5 yaşındaki kızı toprağa verildi- Karısı ve kızını öldürdükten sonra intihar eden Sami Ergu'nun olaydan bir gün önce kızına ''Birlikte öleceğiz.'' dediği ileri sürüldü

İZMİR (AA) - İzmir'in Bornova ilçesinde kocası tarafından öldürülen anne ile 5 yaşındaki kızı son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgiye göre, kocası tarafından öldürülen anne Serap ile 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'nun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsisi tamamlandı.

Anne ile kızın ön otopsisinde kesici alet ile öldürüldüklerinin belirlendiği öğrenildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınan anne kızın cenazeleri, Altındağ Yunus Emre Camisi'ne getirildi.

Cenazeye, baba Hasan ve kardeşi Halil Karahan, yakınları, iş arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anne Serpil Karahan'ın, rahatsızlığı nedeniyle cenazeye gelemediği öğrenildi.

Anne kızın cenazesi, kılınan namazın ardından Doğanlar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, karısını ve kızını öldürdükten sonra intihar eden Sami Ergu'nin ise Mersinli Merkez Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiği öğrenildi.

- 6 yıl sonra çocukları olmuş

Sami ve Serap Ergu çiftinin 11 yıl önce evlendikleri öğrenildi.

Ergu çiftinin 6 yıl süren tedavinin ardından çocuk sahibi oldukları kaydedildi.

Serap Ergu'nun yakını H.K, Sami Ergu'nun ailesini ve özellikle kızı Sena'yı çok sevdiğini, olaydan bir gün önce de kızına ''birlikte öleceğiz'' dediğini ileri sürdü. Bunu duyan küçük kızın annesine giderek olayı anlattığı ve ''Babam ölecek mi?'' diye sorduğu, anne Serap Ergu'nun da ''Bunu nereden çıkardın.'' diye cevap verdiği iddia edildi.

İzmir'in Bornova ilçesi Çamdibi Mahallesi'nde, fabrika işçisi Sami Ergu, güvenlik görevlisi karısı Serap ve 5 yaşındaki kızını dün öldürüp intihar etmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :