Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım, onarım ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım, onarım ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun (Körfez kavşağı-Gümüşova kavşağı) Hendek kavşağı-Akyazı kavşağı kesiminde 145-159 kilometrelerindeki üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle Hendek-Akyazı istikametinde otoyol tamamen trafiğe kapatılarak, ulaşım Hendek kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendirilecek ve Akyazı gişelerden tekrar otoyola katılım sağlanacak.

İzmir çevre otoyolu üzerinde bulunan Gediz 1 Köprüsünde yarın yapılacak olan üst yapı onarım çalışması nedeniyle ulaşım Menemen-İzmir yönü Mavişehir kavşağında yan yola aktarılacak.

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu Birecik kavşağı-Şanlıurfa Kuzey Kavşağı-Şanlıurfa bağlantı yolu kavşağı arası (Kuzey taşıma yolu) 4-21 kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle 3 şerit trafiğe kapatılacağından otoyolun bu kesiminde trafik kontrollü olarak sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler