Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun İncek kavşağı-Sincan kavşağı kesimi 0-10. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle belirtilen kesim trafiğe kapatılarak, ulaşım Sincan kavşağı-İncek kavşağı istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle her gün 07.00-19.00 saatlerinde bölünmüş yolun her iki yönünde muhtelif kesimlerinde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak veriliyor.

Torul-Gümüşhane yolunun 38. kilometresinde bulunan Mescitli-1 tünelinde yapılacak olan bakım onarım çalışmaları nedeniyle 26 Kasım'a kadar 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler