Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun Adapazarı-Sapanca kavşakları arasındaki (0-14 kilometre) kesimde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacak. Bu nedenle 31 Mayıs'a kadar her gün 08.30-17.30 saatleri arasında otoyolun söz konusu kesimi, Ankara-İstanbul yönünde trafiğe kapatılacak. Ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve Sapanca gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanacak.

Anadolu otoyolunun Çamlıdere-Gerede kavşakları arasındaki Tatlak Köprüsü üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden iki taraflı olarak sağlanıyor.

Denizli-Acıpayam yolunun 23-28 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :