Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı ile Sapanca kavşakları arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar her gün 08.30-16.30 saatlerinde Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım, Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilecek, Sapanca gişelerinden tekrar otoyola katılım olacak.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 30-32. kilometrelerindeki Eskişehir Şehir Hastanesi üst geçit köprüsünün yapımı nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolundaki Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemleri çalışmaları nedeniyle ulaşım 08.00-19.00 saatlerinde tek şeritten sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler