Karatay'da yeni bir eğitim kurumu daha tamamlanıyor

Karatay'da yeni bir eğitim kurumu daha tamamlanıyor

Karatay Belediyesi'nin ve hayırsever Osman Benliler'in desteğiyle yapılan 24 derslikli Karatay Belediyesi Osman Benliler İlkokulu, bölgenin derslik ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacak.

Karatay Belediyesi, eğitim alanında yapılan önemli yatırımlara bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve hayırsever Osman Benliler'in destekleriyle inşa edilen 24 derslikli Karatay Belediyesi Osman Benliler İlkokulu'nun tamamlanma süreci son aşamaya geldi.

Karatay'da yeni bir eğitim kurumu daha tamamlanıyor

4 bin 222 metrekarelik bir alana sahip olan okul, sadece dersliklerle sınırlı kalmayacak; aynı zamanda Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyeleri, Kütüphane, 2 faaliyet ve oyun odası ile okul öncesi yemekhanesi gibi modern tesisleri de bünyesinde barındıracak.

Karatay'da yeni bir eğitim kurumu daha tamamlanıyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bölgenin eğitim alt yapısına önemli bir katkı sağlayacaklarını belirterek, "İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle gerekli koordinasyonu sağlayıp, Türkiye'de örnek gösterilen yatırımları hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Karatay'ımıza kazandırdığımız yeni okullar, kütüphaneler, spor tesisleri ve daha birçok özgün projeyle çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine katkı sunuyoruz" dedi.

Karatay'da yeni bir eğitim kurumu daha tamamlanıyor

Başkan Kılca, ayrıca hayırsever Osman Benliler'in destekleriyle oluşturulan okulun kaba inşa çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade ederek, "İlçemize kazandırdığımız tüm okullarımızla eğitim hayatına katkı sunarak bölgemizin derslik ihtiyacına önemli destek veriyoruz. Okulumuz tamamlandığında geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımız daha kaliteli ve güzel bir mekanda eğitim hayatlarını sürdürecek" diye ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.