Karatay Sosyal Bilimler Lisesi kütüphanesi açıldı

Karatay Sosyal Bilimler Lisesi kütüphanesi açıldı

Karatay sınırları içerisinde eğitim faaliyetini sürdüren Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesine kazandırılan kütüphane düzenlenen törenle açıldı

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, açılışta yaptığı açıklamada, Karatay'da eğitim seviyesinin yükseldiğini ifade etti. 
Sosyal Bilimler Lisesi'nin bulunduğu alanda 10 yıl öncesine kadar hiçbir şeyin olmadığını, şimdilerde ise Karatay Üniversitesi'nin kurulduğunu ve bu alanda liseler kampüsünün oluştuğunu dikkati çeken Hançerli, okulların eksikliklerinin tamamlanması noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı. 
Karatay Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun ise Karatay'ın her geçen gün yeni okullar ve güzel imkanlara kavuştuğunu belirterek Karatay'da faaliyet gösteren tüm okullara kütüphane kazandıran Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti. 
Okul Müdürü Mustafa Karabacak da 2007 yılında Türkiye'nin Sosyal Bilimler alanında nitelikli genç kuşaklar yetiştirme gayesiyle kurulan sosyal bilimler lisesinin ilklerinden olan okullarının sosyal ve kültürel alanlarda başarı gösterdiğini ifade etti. 
Konuşmaların ardından okul kütüphanesine katkılarından dolayı Hançerli'ye Okul Müdürü Karabacak tarafından plaket verildi. 
Törene, Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etiketler :