Karatay Sanat Akademisi'nde 1 hafta sürecek bahar kayıtları başladı

Karatay Sanat Akademisi'nde 1 hafta sürecek bahar kayıtları başladı

Karatay Belediyesi tarafından 6 yıl önce kurulan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi'nde, 15 hafta boyunca sürecek Bahar Dönemi kayıtları başladı. 7-14 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler, ücretsiz olarak en fazla 2 atölyeye kadar başvuru yapabilecek.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından 6 yıl önce ilçeye kazandırılan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi, Doğuş Mahallesi'nde 6 aydır hizmet veriyor. Bugüne kadar 2 bin 370 kursiyerin faydalandığı akademide, Bahar Dönemi kayıtları başladı.

15 Ocak Pazartesi gününe kadar sürecek kayıtlara, 7-14 yaş aralığındaki tüm Karataylı çocuklar ve gençler ücretsiz olarak başvurabilecek. Öğrenciler, ders programlarının çakışmaması şartıyla en fazla 2 atölyeye kayıt yaptırabilecek.

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi'nde, 15 hafta boyunca teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek. Akademi bünyesinde bulunan 10 farklı branştaki atölyelerde; akıl zeka, bilişim, çini ve seramik, dil (Arapça-İngilizce), drama, müzik, ahşap, okuma, resim ve diksiyon ile seslendirme gibi alanlarda eğitimler sunulacak. İlkokul ve ortaokul grupları, kendi seçtikleri atölyelere kayıt yaptırabilecekler.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, akademiyi çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine katkı sunan özel bir mekan olarak değerlendirerek, 2 bin 370 kursiyerin bu imkândan faydalandığını belirtti.

Kılca, çocukların burada ilgi ve yeteneklerine göre teorik ve uygulamalı eğitimler aldığını ifade ederek, Bahar Dönemi eğitimleri için kayıtların başladığını ve tüm çocukları ile gençleri beklediklerini söyledi. Eğitimler, hafta içi 10:00-17:10 ve Cumartesi günleri 10:00-17:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak eğitimler, 24 Mayıs'ta sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.