Karatay Müslüme Ali Yaman İlkokulu'nda 'Kan'panya var

Karatay Müslüme Ali Yaman İlkokulu'nda 'Kan'panya var

Konya Karatay Müslüme Ali Yaman İlkokulu'nda bugün 'Okulumda 'Kan'panya Var' projesi kapsamında kan bağışı programı düzenlendi. Öğretmen ve velilere yönelik 'Kan'panya katılım oldukça yoğundu

Konya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Konya İnsan Mektebi Kültür Davamız' kapsamında yürütülmekte olan 'Okulumda 'Kan'panya Var' projesiyle okullarda düzenlenen kan bağışı kampanyaları sürüyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, bugün proje çerçevesinde öğretmen ve velilere yönelik 'Kan'panya düzenleyen Karatay Müslüme Ali Yaman İlkokulu'nu ziyaret ederek, teşekkür etti.

Resim

Kan bağışında bulunan öğretmen ve velilerle sohbet eden İl Müdürü Seyit Ali Büyük, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu daha iyi idrak ettiğimiz şu salgın döneminde, kan bağışında bulunmanın çok daha kıymetli olduğuna işaret etti. Kan bağışında bulunanlara hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Resim

“12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü” çerçevesinde yürütülen "Marşımı Söylüyorum” e-Twinning Projesi Bayrak Tasarım Sergisini de gezerek öğretmenler odasında okulda görev yapan öğretmenlerle hasbihal etti.

Karatay Kaymakamı Sayın A. Selim Parlar'ın da katıldığı programda, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halim Yıldız, Müslüme-Ali Yaman İlkokulu Müdürü Mehmet Karabayır, müdür yardımcıları Arafa Turgut, Özgen Öz, Ümmügülsüm Şimşek, öğretmenler ve diğer okulların okul müdürleri de hazır bulundu.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.