Karapınar'dan kısa kısa

Karapınar'dan kısa kısa

Karapınar Belediyesi ile Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Vizyon 2023 Kitapla Yeşeren Karapınar Projesi"...

Karapınar Belediyesi ile Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Vizyon 2023 Kitapla Yeşeren Karapınar Projesi" kapsamsında öğrenciler, gazeteci yazar Nurettin İğci ile buluştu.

Yazar İğci, düzenlenen etkinlikte, öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulunarak, okuyan insanın kendisini her alanda geliştirmiş insan olduğunu belirtti.

Okuyan insanların her zaman bir adım önde olduğunu dile getiren İğci, "Boş vakitlerinizde kitap, gazete okuyarak faydalı işler yapmaktan mutlu olacaksınız. Okumayı arkadaşlarınız arasında da yaygınlaştırabilirsiniz. Hayatınızdan kitapları hiç çıkarmayalım." dedi.

Daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevaplayan İğci proğramın sonunda öğrencilere kendi kitaplarını imzalayarak dağıttı.

 

Başkan Sonkaya mazbatasını aldı

MHP Karapınar İlçe Başkanlığına seçilen Faruk Sonkaya, ilçe seçim müdürlüğünden mazbatasını teslim aldı.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen ilçe kongresinde 135 oy alarak başkanlığa seçilen Faruk Sonkaya, seçim işleri müdürlüğüne gelerek mazbatasını aldı.

Başkan Sonkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada gerçekleştirilen seçimin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandığını belirterek, sonucun herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

Etiketler :