Karapınar’da 8. sınıf öğrencilerine LGS denemesi yapıldı

Karapınar’da 8. sınıf öğrencilerine LGS denemesi yapıldı

Karapınar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS deneme sınavı düzenledi. Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü öğrencilere desteklerini gösterdi.

Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, ilçedeki tüm okullarda 8. sınıf öğrencilerine yönelik önemli bir eğitim girişimi gerçekleştirildi.

"LGS İzleme-Değerlendirme Uygulamaları"nın ilki, Tahsin Görgülü Ortaokulu'nda düzenlendi. Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal tarafından deneme kitapçıkları öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, bu işbirliğinin önemine vurgu yaparak, "Belediye başkanımız eğitime büyük destek veriyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımız adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Karapınar’da 8. sınıf öğrencilerine LGS denemesi yapıldı

Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise eğitim alanında yıllardır süren desteklerini sürdürdüklerini belirterek, "10 yıldır eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Çünkü en güzel yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu biliyoruz. Karapınar Belediyesi olarak daha önceki dönemlerde de eğitime destek vermiştik ve bu desteğimiz artarak devam edecektir. Her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Gayreti hiçbir zaman elden bırakmamalısınız. Gayretiniz ve çalışmalarınız sizi başarıya, hedefinize ulaştıracaktır. Sizin başarınız hem ailenizi hem de bizleri gururlandıracaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.