Karaman'da park, bahçe ve yol çalışmaları

Karaman'da park, bahçe ve yol çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, şehir genelinde belediye ekiplerince yürütülen park, bahçe ve yol çalışmalarını inceledi.Zembilli...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, şehir genelinde belediye ekiplerince yürütülen park, bahçe ve yol çalışmalarını inceledi.
Zembilli Ali Efendi ve Mümine Hatun mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çalışkan, yaptığı açıklamada, Karaman’ın her geçen gün modern şehircilik yolunda hızlı bir ilerleme kat ettiğini söyledi.
Şehrin en önemli güzergahlarından biri olan Alparslan Türkeş Bulvarı’nı temelden ele aldıklarını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:
"Valilik Kavşağı'ndan Bisikletli Kavşağa bağlanan Alparslan Türkeş Bulvarı'nı tamamen düzenliyoruz. Çalışmalar kapsamında içme suyu şebekeleri başta olmak üzere, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilendi. Ekiplerimiz, bir yandan Zembilli kavşağını Doğukışla ve Yeni Devlet Hastanesine bağlayacak olan köprü çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürürken diğer yandan da caddenin, kaldırım, asfalt, peyzaj düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları buna paralel olarak ilerleyecek. Alt ve üst yapısı ile bu güzergahı ve çevresini modern ve kullanışlı bir hale getireceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler