Kara Kartallar Sivas’ta şampiyonluk için savaşacak

Kara Kartallar Sivas’ta şampiyonluk için savaşacak

U15 Ligi’nde iki kademe maçında da rakiplerini devirerek şampiyonluğa ulaşan Meram Kara Kartallar, Türkiye finalinde Sivas’ta sahaya çıkacak.

 

Burdur’da oynanan 1. Kademe ve Afyonkarahisar’da oynanan 2. Kademe maçlarından şampiyon olarak geri dönen Meram Kara Kartallar, Türkiye finallerinde Sivas’ta sahaya çıkacak. Burdur’da oynanan 1. Kademe müsabakalarında 9 gol atıp hiç gol yemeden şampiyon olan, Afyon’da ise sadece bir beraberlikle şampiyon olan Meram Kara Kartallar’da tek hedef şampiyonluk. Sivas’ta Elazığ Yolspor, İstanbul Zara Ekinlispor ve Trabzon Ortahisarspor ile finallere kalan Meram Kara Kartallar, 17 Mayıs’ta bu üç takımdan biriyle yarı final oynayacak. Siyah-beyazlılar kazanması durumunda 18 Mayıs’ta diğer eşleşmenin galibi ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

kara-kartallar-u15-2.jpg

Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı Mustafa Metin, “Biz sezon başında altyapı gruplarımızdan şampiyonlar çıkacağına inanıyorduk. U15 Grubumuz bu anlamda bizi bu noktaya getirdiler. Biz her grubumuzda hedefimiz şampiyonluktur, Şampiyonluk için mücadele vereceğiz. Karşılaşacağımız rakiplerimiz zorlu rakipler, bunun farkındayız. Çünkü Türkiye finallerine çıkmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Onlar da şampiyonluk için mücadele verecekler, inşallah aralarından sıyrılıp şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz. Hem antrenörlerimize hem de oyuncularımıza bu anlamda güveniyorum. Geçtiğimiz yıl altyapı kategorisi olarak Konya’ya ilk amatör şampiyonluğu getirdik, bu yıl da ikinci şampiyonluğu Konya’mıza hediye etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :