Kamyon tramvay yoluna devrildi

Kamyon tramvay yoluna devrildi

Gece saatlerinde kontrolden çıkan kamyon demir korkuluklara çarparak tramvay yoluna devrildi. Kamyondaki yüklerin yola dağıldığı kazada, sürücü yaralandı

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkan kamyon demir korkuluklara çarparak tramvay yoluna devrildi. Tramvay yoluna devrilen kamyonun kasasındaki yükler, etrafa savruldu. Kamyon sürücüsünün de kazayı yaralı olarak atlattığı öğrenildi.

Kaza saat 02.30'da Fatih Laleli Ordu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Arif Kaya idaresindeki 44 AAH 417 plakalı kamyon Gençtürk Caddesinde seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün kontrolünden çıkarak tramvay yoluna devrildi.

Kamyondaki yükler ise etrafa savruldu. Kamyonun devrildiğini gören sürücüler durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kamyon sürücüsünün kendi imkanları ile çıktığını tespit etti. Yaralanan sürücü kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerine gelen yük sahipleri ise büyük şok ile karşılaştı. Yük sahiplerinin o anları ise kameralara yansıdı. Ekipler, devrilen kamyonu yerinden kaldırmak için çalışmalara başladı.

Kamyon tramvay yoluna devrildi

Kamyon tramvay yoluna devrildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.