Kadını öldüresiye dövdü! İbrahim Zarap önce mahalleliden dayak yedi sonra gözaltına alındı

Kadını öldüresiye dövdü! İbrahim Zarap önce mahalleliden dayak yedi sonra gözaltına alındı

Samsun’da bir kadının sokak ortasında 5 yaşındaki çocuğunun önünde öldüresiye darp edilme anı sosyal medyada gündem oldu. Adalet Bakanı Gül konuyla ilgili açıklama yaptı, İbrahim Zarap gözaltına alındı

Samsun’un Canik ilçesinde bir kadını sokak ortasında öldüresiye darp eden İbrahim Zarap  Canik Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından gözaltına alındı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak" dedi.

 

Resim

Samsun’da meydana gelen olayda bir kadının 5 yaşındaki çocuğunun yanında İbrahim Zarap isimli erkek tarafından sokakta ağır bir şekilde darp edildiği görüntüler Twitter'da gündem oldu. Amatör kameralarca görüntünen olayda çevredeki vatandaşların polisi aradığı, şiddet uygulayan İbrahim Zarap’a bağırdığı duyuluyor.

 

Ablasının paylaşımı: Yüzlerce kez şikayetçi olduk hiç ceza almadı

Şiddeti sosyal medyada paylaşan kadının ablası, “Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam. O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim. Ne olur yardım edin. İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk hiç ceza almadı. Videoda sokak ortasında küçücük bir çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ABLAM. EĞER BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE TEK SORUMLUSU İBRAHİM ZARAPTIR” dedi.

Bu videoda ise Zarap çevredekiler tarafından darp edilerek yakalanıyor.

Çocuğunun gözleri önünde şiddet görerek ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. 

Bakan Gül'den açıklama

Adalet Bakanı Gül olaya ilişkin Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Kafasında ve yüzünde ezikler oluştu

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olayı yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan şiddet mağduru E.M tedavisinin ardından taburcu edildi. Kadının yüzünde ve kafasında darp sonucu ezikler oluştuğu öğrenildi.

Paylaşımlarda Kadir Şeker detayı

Sosyal medyada gündem olan #ibrahimzaraptutuklansın hastagi altında paylaşılanlarda Konya'da şiddete uğrayan kadını kurtarmak isterken boğuşma sırasında saldırganın ölümüne neden olan Kadir Şeker örnek gösterildi.

neden.jpg

samsunnnn.jpg

kad.jpg

kadirr.jpg

samsss.jpg

kadirrrrrrrrrrrrrr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum