Kaçan kurbanlık trafiği birbirine kattı! 2'si çocuk 1’ i ağır 5 yaralı

Ankara'da kaçan kurbanlık keçi kazaya neden oldu. Keçiye çarpmamak için manevra yapan otomobil başka bir otomobile çarpıp bariyerleri aşarak şarampole uçtu. Feci kazada 1'i ağır, 2'si çocuk olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Kurbanlık keçi de telef oldu

Ankara'da yola kaçan kurbanlık keçi trafiği birbirine kattı. İki otomobilin karıştığı kazada 1'i ağır, 2'si çocuk olmak üzere toplam 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırılırken, keçi de kurban olamadan telef oldu.

KEÇİYE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPTI!

Olay, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, orta şeritte seyir halinde olan 06 FU 1207 plakalı aracın sürücüsü, o sırada karşıdan karşıya geçmekte olan yol ortasındaki kurbanlık keçiye çarpmamak için sağa doğru manevra yaptı.

OTOMOBİLE ÇARPARAK ŞARAMPOLE UÇTU

Kontrolden çıkan araç, sağ şeritte hareket halindeki 06 BR 249 plakalı araca çarparak bariyerlerden atlayıp şarampole yuvarlandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye geldi.

1'İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

Kazada 2'si çocuk olmak üzere toplam 5 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin hayat tehlikesi olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hastaneye sevk edildi.

Kurbanlık keçinin de telef olduğu kazanın ardından polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

55.jpg555.jpg55555.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.