Jandarma Keskin Nişancıları Final Yolunda

Jandarma Keskin Nişancıları Final Yolunda

Jandarma Genel Komutanlığı'nın düzenlediği "Bölgesel Piyade Tüfeği ve Tabanca Atış Yarışması"nda yarı final heyecanı Foça'da yaşandı. 20 personel finale yükseldi.

Jandarma komando ve iç güvenlik birliklerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Bölgesel Piyade Tüfeği ve Tabanca Atış Yarışması"nda yarı final heyecanı doruğa çıktı. Foça Jandarma Atış Okul Komutanlığı'nda düzenlenen organizasyonda, 8 ayrı bölgeden gelen 80 personel yeteneklerini sergiledi.

Jandarma Keskin Nişancıları Final Yolunda

Eğitimde Ter Dökmeyen Savaşta Kan Döker

Yarışma, personelin tabanca ve tüfek hakimiyetini artırmak, stres altında doğru karar verme yetisini geliştirmek ve moral-motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

Jandarma Keskin Nişancıları Final Yolunda

Jandarma Yarbay Özgür Cengiz, faaliyetin sadece bir spor etkinliği değil, bir operasyonel kabiliyet testi olduğunu belirterek; bu eğitimin sahadaki başarıyı doğrudan etkileyeceğini vurguladı.

Jandarma Keskin Nişancıları Final Yolunda

80 Personelden 20 Finalist Belirlendi

Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı koordinesinde yürütülen etaplarda, 40 tabanca ve 40 piyade tüfeği kategorisinde yarışan personellerden en başarılı 20 isim finale adını yazdırdı.

Jandarma Keskin Nişancıları Final Yolunda

Tümgeneral Uğur Ertekin de yarı finalde personeli yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu. Toplamda 66 görevli personelin titizlikle takip ettiği yarışmanın final etabı yarın icra edilecek ve dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.