İzmir'den Mehmetçiğe yılbaşı kartı

İzmir'den Mehmetçiğe yılbaşı kartı

Cumhuriyet Kadınları Derneği'ne üye bir grup kadın, Güneydoğu'da terörle mücadelede görev alan güvenlik güçlerine yılbaşı dolayısıyla kart ve mektup gönderdi

İZMİR (AA) - Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir Şubesi, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine yılbaşında ulaştırılmak üzere hazırladıkları 100 yılbaşı kartı ve mektubunu Genelkurmay Başkanlığına gönderdi.

Konak Postanesi'nde bir araya gelen dernek üyeleri, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin yanında olduğunu bildirmek ve moral motivasyonlarını artırmak amacıyla hazırladıkları yılbaşı kartı ve mektuplarını postaya verdi.

Genelkurmay Başkanlığına gönderilen 100 kart ve mektubu teslim eden derneğin İzmir Şube Başkanı Zuhal Of, Mehmetçik'in vatan için karşılık beklemeden canını feda ettiğini ifade etti.

Mehmetçik'e yılbaşı kartları ve mektupları yollayarak onlara bu zorlu savaşta moral ve destek vermek istediklerini belirten Of, şunları söyledi:

"Onlara selam gönderiyoruz, ay yıldızlı alınlarından öpüyoruz, bileklerine kuvvet diyoruz. Türk milleti ayakta bugün, her tarafı ay yıldızlı bayraklarla donanıyor. Türkiye'nin dağı taşı yeniden ay yıldız oldu, bunu bilsinler, arkasındayız. Türk kadını bağımsızlığını asla kimseye vermez ve Mehmetçiği bağrına basar. Mektuplarda her arkadaşımız kendi duygularını yazdı. Burada arkadaşlarımız Mehmetçiğe beslediği duyguyu, vatan sevgisini ifade ettiler. Mektuplarda Türk annesinin, Cumhuriyet kadının yüreğindeki vatan sevgisinin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Bir fotokopilerini aldık, bir tarih belgesi olacak."

Mektup gönderen kadınlardan Özlem Gökdoğan ise Türkiye'nin olağanüstü günlerden geçtiğine işaret ederek "Biz de onların içinde bulunduğu güçlüğü burada içimizde hissediyoruz. Mehmetçik'imize moral vermek, onlara destek olmak için yılbaşı mektuplarına duygularımızı ve minnettarlığımızı bildiren yazılar yazdık." görüşünü kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :