İzmir'deki silahlı kavga

İzmir'deki silahlı kavga

Karşıyaka ilçesinde barda çıkan kavgada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Mustafa İnal'ın cenazesi, Malatya'da defnedildi

MALATYA (AA) - İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki barda müşteriler arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren polis memuru Mustafa İnal'ın cenazesi, memleketi Malatya'da toprağa verildi.

Mustafa İnal'ın (33) cenazesi, İzmir'deki işlemlerin ardından Malatya Şehir Mezarlığı'na getirildi. İnal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, burada bir süre mesai arkadaşları ve yakınları tarafından omuzlarda taşındı.

Polis memurunun eşi Meral İnal, törene, kucağında 1 yaşındaki kızı Elif ve diğer çocukları 9 yaşındaki Eren ile katıldı. Meral ve Eren İnal ile yakınları, polis memurunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Meral İnal, kızı Elif'e babasının tabutunu sevdirdi.

Mustafa İnal'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Akçadağ ilçesi Sahil Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

İzmir Bostanlı sahilindeki bir barda 20 Kasım'da "istek şarkı" nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu silahla vurulan 4 kişiden Halil Kaya olay yerinde, yaralanan Sinem Alptuğ, bar sahibi Günay Kılıç ile polis memuru Mustafa İnal da kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :