İşte Ahmet Davutoğlu'nun 'Cilvekuş'u

İşte Ahmet Davutoğlu'nun 'Cilvekuş'u

Ahmet Davutoğlu'nun 'Cilvekuş' diye seslendiği 14 yaşındaki küçük kızı Hacer Büke Davutoğlu babasıyla ilgili önemli ayrıntılar paylaştı.

Başbakanlık koltuğuna oturmaya hazırlanan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun 'Cilvekuş' diye seslendiği 14 yaşındaki küçük kızı Hacer Büke Davutoğlu, birlikte çok zaman geçiremedikleri için üzüldüğünü ama babasının bunu telafi etmek için her fırsatta kendilerini aradığını belirterek, “Gözlerimizin içine bakması yetiyor” diyor.

BENİM İSMİM CİLVEKUŞ

Henüz 9 yaşındayken Başbakan Erdoğan'a bir mektup yazıp “Lütfen babamı işten kovun” diye ricada bulunan Hacer Büke Davutoğlu, babasıyla olan ilişkisini şöyle anlattı:

“Babam, bildiğiniz üzere çok yoğun bir insan ama hiçbir zaman bizi, iki eli kanda olsa bile bırakmamış bir insandır. Yurt dışına gittiğinde bile, önemli bir gün olsun, her zaman arar. Mesela toplantıdadır, toplantıdan çıkar arar. Hiçbir zaman bizi unutmaz. Normal bir baba çocuğuna nasıl davranıyorsa babam bu kadar yoğun olmasına rağmen iki katı bize öyle davranıyor. Bazen bizde üzülüyoruz tabi, yanımızda olmamasına. Emin olun bunu hissettirmiyor. Bir saat bile görüşsek, bizi alıyor sarılıyor, gözlerimizin içine bakması yetiyor. Öpmesi çok farklı bir baba. Çok seviyorum onu. Bizim ailede bir gelenek var. Babamın başlattığı bir gelenek. Her çocuğuna her torununa bir isim takmıştır. Sonu her zaman kuşla biter. Benim ismim de Cilvekuş. O yüzden bana en çok kullandığı ad Cilvekuş.” dedi.

Etiketler :