İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

TZOB Genel Başkanı Bayraktar:- "Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki milletimiz, bütün bu saldırılara rağmen birlik ve beraberliğini koruyarak, asla yılmayacak, kanlı hesapları boşa çıkaracaktır"

ANKARA (AA) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki milletimiz, bütün bu saldırılara rağmen birlik ve beraberliğini koruyarak, asla yılmayacak, kanlı hesapları boşa çıkaracaktır" değerlendirmesinde bulundu.Bayraktar, yaptığı açıklamada, terörün, kanlı yüzünü bu kez İstanbul’da gösterdiğini ifade etti.Görev başındaki çevik kuvvet ekiplerini doğrudan hedef alarak yapılan 2 saldırının bölgede adeta katliama neden olduğunu belirten Bayraktar, şunları kaydetti:

"Bu saldırılar, bizi ve polisiyle, askeriyle, korucusuyla güvenlik kuvvetlerimizi yıldıramayacaktır. Güvenlik kuvvetlerimiz ülkemiz içindeki terörle, Fırat Kalkanı harekatında terör örgütleriyle kahramanca mücadele veriyor. Tüm millet olarak güvenlik kuvvetlerimizin arkasındayız. Milletimizi, güvenlik kuvvetlerimizi bu saldırılarla sindireceğini sananlar yanıldıklarını bugün olduğu gibi gelecekte de göreceklerdir.

Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki milletimiz, bütün bu saldırılara rağmen birlik ve beraberliğini koruyarak, asla yılmayacak, kanlı hesapları boşa çıkaracaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler