İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

Beşiktaş Belediyesi çalışanları, saldırıda şehit olanları belediyede düzenlenen törenle andı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve belediye çalışanları, ilçedeki terör saldırısında şehit olanları andı.

Beşiktaş Belediyesi önünde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende, belediyenin temizlik işçileri, "Terörü lanetliyoruz" ve "Ülkemizin başı sağolsun" yazılı pankart taşıdı.

Burada konuşan Hazinedar, şehit yakınlarının acılarını paylaşmak için toplandıklarını söyledi.

Hazinedar, yaşananları Beşiktaş'tan İstanbul'a, İstanbul'dan Türkiye'ye, Türkiye'den de tüm dünyaya anlatmak için bir araya geldiklerini ifade etti.

Beşiktaş'ın, Türkiye'nin en görkemli yaşam sahnesi olduğunu belirten Hazinedar, bugünden itibaren tüm çalışanların "Teröre karşı milyonlar" pankartıyla ilçedeki esnafı ziyaret edeceğini kaydetti.

Terörü kınamak için çeşitli ülkelerin başkonsolosları, dini liderleri ve yabancı misyon temsilcileriyle anma töreni gerçekleştireceklerini belirten Hazinedar, saldırının gerçekleştiği "Beleştepe" diye bilinen yerin adının bundan böyle "Şehitler Tepesi" olacağını sözlerine ekledi.

Belediye çalışanları, törende sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde slogan attı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :