İstanbul'daki helikopter kazası

İstanbul'daki helikopter kazası

Ara verilen enkaz çıkarma çalışmalarına bugün devam edilmedi

İSTANBUL (AA) - Bostancı sahili açıklarında helikopter düşmesine ilişkin dün ara verilen enkaz çıkarma çalışmasına bugün de devam edilmedi.

İş adamı Halil İbrahim Ünver'in (68) hayatını kaybettiği, pilot İsmet Özgür'ün ise yaralandığı helikopter kazasına dair Bostancı Sahili açıklarında dün ve önceki gün yürütülen çalışmalara bugün devam edilmedi.

İki günde yapılan çalışmalarda, "TC-HYU" kuyruk numaralı 7 kişilik "BELL 430" model helikopter enkazının yeri belirlenirken, parçalanarak su yüzeyine çıkan kuyruk parçaları toplanmıştı. Helikopterin ana gövde ve kara kutusunun çıkarılması için çalışmalara daha sonra devam edileceği belirtildi.

İBB'ye bağlı Deniz Zabıtası bölgede zaman zaman incelemelerde bulunuyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından dün yapılan açıklamada, helikopter enkazının yerinin tespit edildiği, enkazın helikopterin bakımından sorumlu Sancak Havacılık tarafından çıkartılacağı duyurulmuştu.

- Ünver'in cenazesi yarın defnedilecek

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Otokar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Ünver'in (68) cenaze töreni yarın Levent Camisi’nde düzenlenecek.

Ünver'in cenazesi, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Kazada yaralanan ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Özgür'ün ise Kartal Doktor Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :