İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimi

İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimi

AK Parti Grup Başkanvekili Muş:-"Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz görevinin başındadır. Ülkenin yönetiminde boşluk yoktur. Darbe girişimine kalkışan bu küçük bir grup da şu an geri püskürtülüyor"-"AK Parti, CHP ve MHP grupları Meclis'te. Milletvekillerimiz b

TBMM (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz görevinin başındadır. Ülkenin yönetiminde boşluk yoktur. Darbe girişimine kalkışan bu küçük bir grup da şu an geri püskürtülüyor." dedi.

Muş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul ve Ankara'daki FETÖ'cü darbe girişiminin püskürtülmeye başlandığını söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki çok küçük bir grubun, azınlığın darbe girişimine kalkıştığını ifade eden Muş, "Halkımız demokrasiye sahip çıkmak adına 81 vilayette ayaktadır. Onları bu darbe girişimi bitirilinceye kadar, bu darbe girişimine kalkışanlar yargı önüne çıkarılıncaya kadar meydanlarda olmaya, ellerine Türk bayraklarını alarak demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Muş, TBMM'nin, Meclis Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında toplandığını vurgulayarak, "AK Parti, CHP ve MHP grupları Meclis'te. Milletvekillerimiz burada, milli irade burada. Milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclis çalışmalarına devam ediyor. Üç parti grubumuz da milli iradeye sahip çıktığını göstermektedir." ifadelerini kullandı.

Milletvekillerinin akın akın Meclise gelmeye devam ettiğine dikkati çeken Muş, "Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz görevinin başındadır. Ülkenin yönetiminde boşluk yoktur. Darbe girişimine kalkışan bu küçük bir grup da geri püskürtülüyor." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler