İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimi

İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimi

Ekonomi Bakanı Zeybekci: - "Milletin iradesi, milletin vekilleriyle Meclis'tedir, milletimiz sokaklardadır. Bu vatan hainlerine, bu darbecilere asla ve asla bu ülke terk edilmeyecektir"

TBMM (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Milletin iradesi, milletin vekilleriyle Meclis'tedir, milletimiz sokaklardadır. Bu vatan hainlerine, bu darbecilere asla ve asla bu ülke terk edilmeyecektir. " dedi.

TBMM'de AA muhabirine açıklamalarda bulunan Zeybekci, İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimine yönelik şunları kaydetti:

"Bugün milletimiz ve milletimizin demokrasi tarihi için önemli bir gün. Milletimizin demokrasi mücadelesinin, milletin iradesinin savunulmasının yapıldığı bir gün. Milletin iradesi, milletin vekilleriyle Meclis'tedir, milletimiz sokaklardadır.

Bu vatan hainlerine, bu darbecilere asla ve asla bu ülke terk edilmeyecektir. Gerekli cevabı milletimizden ve Meclisimizden alacaklardır. Milletimiz merak etmesin, asla ve asla ümitsizliğe kapılmasın. Nasıl ki onlar meydanlardaysa biz de Meclis'teyiz. Biz de demokrasi hainlerine ülkeye kast edenlere bu millet cevabını verecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :