İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal:

"Vatandaşlarımız bizi tebrik etti. İstanbul için hizmet bekliyorlar. Vatandaşlarımız, 'İnşallah daha iyi hizmet göreceğiz' diyorlar. Vatandaşın talebi hizmet, biz de inşallah buna yetişeceğiz"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Eyüp Sultan Camisi'nde vatandaşların kendisini tebrik ettiğini belirterek, "İstanbul için hizmet bekliyorlar. Vatandaşlarımız, 'İnşallah daha iyi hizmet göreceğiz.' diyorlar. Vatandaşın talebi hizmet, biz de inşallah buna yetişeceğiz." dedi.

Uysal, ilk günkü mesaisinde cuma namazını kılmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İlk gün mesaiye hızlı başladıklarını, tebrikleri kabul ettiklerini belirten Uysal, "Birifing almaya başladınız mı?" şeklindeki soruya, "Brifing almaya başladık, hala da alıyoruz. Biraz zamana ihtiyaç var." karşılığını verdi.

Mevlüt Uysal, bir soru üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü programlarına katılacağını bildirdi.

Bir gazetecinin "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile havaalanında karşılaştınız. Kısa bir görüşme oldu mu?" soruyu yanıtlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Göreve başladığı ilk günün mesaisine de Eyüp Sultan'da başladığını hatırlatan Uysal, "Vatandaşlarımız bizi tebrik etti. İstanbul için hizmet bekliyorlar. Vatandaşlarımız, 'İnşallah daha iyi hizmet göreceğiz.' diyorlar. Vatandaşın talebi hizmet, biz de inşallah buna yetişeceğiz." diye konuştu.

Başkan Uysal'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkanvekili Göksel Gümüşdağ da eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :