İsrailli Askerin Netanyahu'ya İsyanı

İsrailli Askerin Netanyahu'ya İsyanı

İsrail Başbakanı Netanyahu, askeri üssü ziyaret ederken bir askerin öfkesiyle karşılandı.

İsrailli Asker Netanyahu'ya İsyan Etti

İsrailli bir asker, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun askeri üssü ziyaret sırasında Netanyahu'ya karşı açık bir isyanla karşılaştı. Görüntülerde, askerin Netanyahu'ya "Bütün bu saldırıların sebebi sizsiniz. Bütün arkadaşlarımı öldürdünüz. İsrail'i mahvettiniz" dediği görülüyor.

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar 7 Ekim'den beri devam ederken, 16. güne giriş yapmış durumda ve can kaybı her geçen gün artıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli sayısı 4 bin 651'e yükselirken, yaralananların sayısı ise 14 bin 245'e ulaştı.

İsrailli askerin bu çarpıcı tepkisi, bölgedeki gerginliğin yüksek olduğu bir dönemde geldi. Çatışmaların sona erdirilmesi ve barışın sağlanması için uluslararası toplumun çaba sarf etmeye devam ettiği bir süreçte, bu olay, İsrail halkının duygusal ve politik bölünmelerini yansıtan bir örnek olarak ön plana çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.