İsrail ekipleri deprem bölgesi için Türkiye’ye gelmeye devam ediyor

Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çok sayıda ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından İsrail ekipleri Türkiye'ye gelmeye devam ediyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yaşanan büyük yıkım ve binlerce can kaybı ile tüm ülkeyi yasa boğan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerinin ardından İsrail destek ekipleri deprem bölgesine yardım ulaştırmak için Türkiye'ye gelmeye devam ediyor.

İsrail destek ekipleri deprem bölgesine yardım ulaştırmak için Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. İsrail Büyükelçisi David Saranga sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yıkıcı depremlerin mağdurlarına yardım etmek için İsrail insani yardım heyetiyle Türkiye'ye gitmek üzereyiz. Amacımız bu zor dönemde Türk halkına yardımcı olmak ve mağdurlara tıbbi ve insani yardım sağlamak ve gerekli her türlü desteği sunmaktır. Hayat kurtarmak ve bu trajedinin ardından acı çeken kurbanlara ve ailelerine yardım etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.