İsmail Kayahan ümmetin yetimleri için gittiği Uganda’da Hakk'a yürüdü

İsmail Kayahan ümmetin yetimleri için gittiği Uganda’da Hakk'a yürüdü

Konya'da kurulu Ribat Eğitim Vakfı'nın Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kayahan ümmetin yetimleri için gittiği Uganda'da geçirdiği mide kanaması sonucu vefat etti

Konya'da kurulu Ribat Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kayahan Ramazan yardım faaliyetleri için gittiği Uganda'da dünya hayatını tamamladı.

Dünya genelinde yardıma muhtaç insanlar için çalışmalara katılan İsmail Kayahan, bir süre önce Ramazan faaliyetleri için Uganda’da geçirdiği mide kanaması sonucu vefat etti. Kayahan'ın vefatı Konyalıları ve Ribat camiasını derinden üzdü.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve su kütlesi görseli olabilir

Ribat Eğitim Vakfı sosyal medya hesaplarından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi: 

Vakfımızın Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kayahan kardeşimiz; Ümmetin yetim ve yoksullarına yardım için gitmiş olduğu Uganda’da rahmeti rahmana kavuşmuştur. Maddi ve manevi bütün imkanlarını Allah’ın dinine ve ümmete hizmete vakfeden kardeşimizin vefatını Rabbimizin şehadet olarak kabul etmesi duasıyla ailesinin ve hepimizin başı sağolsun. Allah, ailesine sabır ve selamet ihsan etsin, kardeşimize rahmeti ile muamele etsin.

Bir 4 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, çocuk, ayakta, oturuyor ve açık hava görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum